Byggematadoren i Kerteminde
Velkommen til                                        "Byggematadoren-Kerteminde" > LOGBOG > 10. november 2010 Altan-afslag

10. november 2010 Altan-afslag

 

Byrådsmedlem Lars Ole Valsøes forsøg på at få godkendt den nu flere gange ombyggede altan i Fiskergade 13 i Kerteminde er faldet til jorden.

På Miljø- og Teknikudvalgets møde den 9. november blev hans forslag om altanen nedstemt. Sammen med John Yde stemte Lars Ole Valsøe for en godkendelse, mens Marianne Høj og udvalgsformanden Torben Andersen stemte imod. Palle Hansborg, som også er medlem af udvalget, var fraværende.

Allerede i 2007 var Lars Ole Valsøe, der også den gang var medlem af Miljø- og Teknikudvalget,  i brechen for altanen i Fiskergade. Den gang mente han, at en beslutning i udvalget om ikke at give dispensation til en altan var selvmodsigende og derfor burde tages op til revision. Derfor bad han – efter en henvendelse fra bygherren – i et brev forvaltningschefen om at undersøge sagen.

Altanen er nu bygget om tre gange, og det hænger sammen med, at den ikke er blevet bygget efter de godkendte tegninger. Hvis Miljø- og Teknikudvalget havde godkendt altanen, havde det været en usædvanlig omgang med reglerne og en underkendelse af byggesagsbehandlingen i kommunens Miljø- og Kulturforvaltning.