Byggematadoren i Kerteminde
Velkommen til                                        "Byggematadoren-Kerteminde" > 1. Runde > Breve til Teknisk Forvaltning > 31 marts 2009.2

31 marts 2009.2

Dato:    31 marts, 2009

Til:        Jørn Lunde

            Teknisk Forvaltning

            Kerteminde Kommune

 

e-mail:  JLE@Kerteminde.dk

 

Hermed fremsender jeg tegninger som viser massen af det planlagte trappetårn konstrueret over et fotografi taget fra vores gårdhave.  Jeg har efterladt konstruktionslinierne således at man kan gennemskue geometrien.

Idet jeg ikke vil bruge for meget tid på tegningen har jeg ikke tegnet selve trinnene, reposerne ej heller taget ind.

 

Var det måske en idé at få tegnestuen til at udfærdig en sådan tegning for bedre at kunne bedømme det visuelle indtryk?  Som vist på opstalten er det indtil videre kun en flad pandekage.  I virkeligheden er trappetårnet tredimensionel.

 

Trappetårnet har en kæmpe indflydelse på gårdhavemiljøet også i vores have.

 

Som tidligere nævnt vil tårnet blokere for lysindfald og direkte sollys fra vest i vores gårdhave og ind til vores bolig.

 

Jeg har været i Andreasens Købmandsgård for at se de trappetårne som du henførte til på vores møde.  Jeg tog nogle billeder for at vi bedre kan foretage en sammenligning.  Det kan ikke være din oprigtige mening at der overhovedet foreligger et sammenligningsgrundlag!  Materialerne er forskellige (træ / galvaniseret jern) og der er en verden til forskel i størrelsen. (1meter dyb og en etage høj / 3,3meter dyb gange 7,3meter bred og 3 etager høj) Jeg må have kigget på de forkerte trapper.

 

Med venlig hilsen,  Bodil Vaupel, MAA, AIA

 

        

        

Trappetårnet set fra vores have            Uden Trappetårn

"Trappetårn" i Andreasens Købmandsård