Byggematadoren i Kerteminde
Velkommen til                                        "Byggematadoren-Kerteminde" > 1. Runde > Breve til Teknisk Forvaltning > 31 marts 2009.1

31 marts 2009.1

Dato:    31 marts, 2009

Til:        Jørn Lunde

            Teknisk Forvaltning

            Kerteminde

 

Tusind tak for det tilsendte kort. Jo tak jeg kan åbne filen.

 

Dog var jeg kl. 14:30 på Teknisk Forvaltning for at hente vejledningen og kortet.  En sød ung dame hjalp mig til begge dele.

 

1.         Nu er jeg ikke klar over om jeg har fået den rigtige bog.  Bogen som lokalplan #  80 henfører til er kaldt ”Bevaringsvejledningen”.  Den som jeg fik udleveret hedder ”Gamle Huse - nye tider”.  Har jeg fået fat i den rigtige bog?

 

Vedrørende den sidste paragraf i Robert Mogensens notat har jeg et par bemærkninger:

 

2. Som allerede nævnt fandt vi, da vi skraldede plastikmalingen af bygningen, 4 røde bånd under stueetagens vinduer.  Under første sals vinduer fandtes 2 røde bånd i murværket.  Vedhæftet et 4 foto taget på tidspunktet.  De 4 røde bånd er således oprindelige og jeg synes personligt at de er charmerende.  Man skal huske at perioden var den historiske hvor man hældte til romantisk overdrivelse. 

 

3. ”Eksisterende birketræer skal fældes idet de slører billedet af pakhuset.” Og pladsen skal lægges om.

 

Det er muligt at pladsen kan forskønnes.  Birkebladenes lus gør dog en fantastisk god snaps om foråret. Men træerne er måske ikke noget at skrive hjem om.

 

Hvis pladsen tegnes om vil jeg dog gøre opmærksom på at folk i almindelighed allerede betragter pladsen som en offentlig parkeringsplads.  Dette er naturligvis til gene for os når de blokerer vores port.  Derfor kunne jeg ønske at pladsen, hvis den tegnes om, signalerer en park og ikke en parkeringsplads.  Især nu hvor der er udsigt til at Langegade 2 kommer til at bestå af et større antal boliger er det vigtigt i parkeringstrængslen at beboerne har udsigt til fornuftige parkeringsforhold.

 

Med venlig hilsen,  Bodil Vaupel, MAA, AIA